Over Skippy-Rent

Eén adres voor een compleet evenement. Dat is Skippy-Rent ten voeten uit. U organiseert een event? Wij dragen zorg voor de hele uitvoering. U concentreert zich volledig op de inhoud. Nieuwsgierig?

Een geslaagd evenement begint met een doordacht plan. Onze event-adviseurs worden daarom al in een heel vroeg stadium betrokken. Ze denken mee over de opzet en komen al snel met een schets, een beeld en in samenspraak met u tot een virtueel inzichtelijk plan waarmee u snel beslissingen kunt nemen.

Skippy-Rent werkt met unieke software waarmee u zich al in een heel pril stadium een voorstelling kunt maken. Zelfs in het offertetraject kunnen we u laten zien hoe uw evenement er uit komt te zien. Compleet met een virtuele wandeling. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan met betrekking tot capaciteit en uitstraling.  

Skippy-Rent:

* Denkt mee vanaf het prilste begin

* Brengt uw event al in beeld in het offertetraject

* Voert uit tot in de kleinste details

* Ondersteunt en support ook tijdens het evenement


Wat onderscheidt ons van de doorsnee verhuurder?

Onze hele aanpak. Skippy-Rent is niet alleen een verhurende partij, maar neemt de complete organisatie van uw bord. De opbouw van de tent, de omheining, de stroomvoorziening, verwarming, de inrichting, de aankleding, de afbouw, de vergunning.

Skippy-Rent is een 'verhuurder' die alle disciplines van een organisatiebureau in huis heeft. Gaat u met ons in zee, dan bent u niet alleen verzekerd van zeer degelijke materialen, maar ook van jarenlange kennis en kunde. Wij denken aan dingen waar u wellicht nooit aan gedacht zou hebben. We rekenen uit hoeveel stroom er nodig is en maken een stroomplan. Pas dan krijgt u een voorstel voor een aggregaat.

Evenementen die door ons turn key worden opgeleverd, worden altijd bemenst door een eventcontroller. Dat betekent dat er tijdens het event altijd iemand aanwezig is om facilitaire zaken of onvoorziene details af te handelen. Met Skippy-Rent gaat u in zee met een partij die zich verantwoordelijk voelt voor het geheel.