Over Skippy-Rent

Eén adres voor een compleet evenement. Dat is Skippy-Rent ten voeten uit. U organiseert een event? Wij dragen zorg voor de hele uitvoering. U concentreert zich volledig op de inhoud. Nieuwsgierig?

Een geslaagd evenement begint met een doordacht plan. Onze event-adviseurs worden daarom al in een heel vroeg stadium betrokken. Ze denken mee over de opzet en komen al snel met een schets, een beeld en in samenspraak met u tot een virtueel inzichtelijk plan waarmee u snel beslissingen kunt nemen.

 

 Denkt mee vanaf het prilste begin       
 Brengt uw event al in beeld in het offertetraject 
 Voert uit tot in de kleinste details 
 Ondersteunt en support ook tijdens het evenement 


Wat onderscheidt ons van de doorsnee verhuurder?

Onze hele aanpak. Skippy-Rent is niet alleen een verhurende partij, maar neemt de complete organisatie van uw bord. De opbouw van de tent, de omheining, de stroomvoorziening, verwarming, de inrichting, de aankleding, de afbouw, de vergunning.

Skippy-Rent is een 'verhuurder' die alle disciplines van een organisatiebureau in huis heeft. Gaat u met ons in zee, dan bent u niet alleen verzekerd van zeer degelijke materialen, maar ook van jarenlange kennis en kunde. Wij denken aan dingen waar u wellicht nooit aan gedacht zou hebben. We rekenen uit hoeveel stroom er nodig is en maken een stroomplan. Pas dan krijgt u een voorstel voor een aggregaat.

Direct contact: 


 Hoofdkantoor:

Skippy-Rent 
Wencopperweg 20
3771 PP Barneveld 
 
Tel: 088-1010100
 
Info@Skippy-Rent.nl

     
Bekijk ons verhuur assortiment:     

Of vraag direct een offerte aan!Laat weten wat uw wensen zijn, dan geven wij u een advies / offerte op maat!

Ik wil meer informatie ontvangen over:

*= verplicht Verstuur