Authentiek en oersterk – de nieuwe Craft servieslijn bij Skippy-Rent

25-04-18

Steelite type Craft heeft een authentieke look met robuuste en stoere tinten. Afgewerkt tot in de details en oersterk, dat maakt het servies van Steelite perfect voor de lekkerste gerechten. Daarnaast is dit servies gegarandeerd onbeschadigd! Doordat er staal deeltjes in het servies verwerkt zit is dit echt het eerste servies wat niet zomaar kapot gaat. Het is immers niet voor niets dat we dit als een ideaal product voor de verhuur vinden.

Ook u kunt uw culinaire creaties tot leven laten komen op dit servies. Deze robuuste borden en schalen geven ieder gerecht een stoer randje.

Als eerste is Craft een echte eyecatcher op de tafel. Daarnaast hebben de borden en koppen hebben een gevlekte textuur en een prachtige glans die voor een extra dimensie zorgen. Uiteraard is dit servies het beste wat er momenteel te huur is.

De kleuren van uw culinaire creaties zullen extra opvallen op dit servies.

Steelite Craft soorten, maten en kleuren

Craft is nu verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: terracotta, blauw, groen en wit. Wij hebben inmiddels verschillende artikelen in ons assortiment:

 

 

Borden
Afmetingen: 15,25 cm en 25,5 cm
Kleur: Terracotta en wit

Afmetingen: 20,25 cm en 30 cm
Kleur: Blauw en groen

Diep bord
Afmetingen: 27 cm
Kleur: Blauw en groen

Koffiekop
Afmetingen: 22,75 ml
Kleur: Blauw, groen en wit

Schotel
Afmetingen: 14,5 cm
Kleur: Blauw, groen en wit

Mok
Afmetingen: 28,5 ml
Kleur: Blauw en groen

Kommen
Afmetingen: 13 cm
Kleur: Terracotta en wit

Afmetingen: 18 cm
Kleur: Blauw en groen

Melkkan
Afmetingen: 8,5 cl
Kleur: Blauw

 

Tot slot kunnen wij u melden dat wij de eerste zijn die deze serie in grote aantallen te huur heeft. Daarmee zijn we uniek en kunt u dus alles bij een partij inhuren in plaats van diverse leveranciers. Een feest organiseren is immers al lastig genoeg.

Vorige Volgende