Douglas meubels en kramen – warm met een stoere uitstraling

26-04-18

Tegenwoordig hebben we een groot assortiment luxe Douglas meubelen en kramen. Dit alles is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed advies geven over de juiste Douglas meubelen voor uw evenement.

Na de steiger houten trend van de laatste jaren, maakt Douglas hout zijn opmars. Douglas oogt in de eerste plaats warm en geeft uw evenement een stoere touch.

Bekijk hier onze uitgebreide collectie Douglas meubelen en kramen. Ontdek nu welke het beste passen bij uw evenement.

Eindeloos te combineren

Combineer ons aanbod Douglas meubelen en kramen eens met de kleur wit. Dit geeft het geheel een natuurlijke en ‘schone’ uitstraling. Onze meubels en kramen zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij Scandinavische thema’s maar zijn ook perfect voor een Oktoberfest thema.

Douglas scheidingswanden

Heeft u onze verrijdbare scheidingswanden al gezien? Deze staan op zichzelf en zijn makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor het creëren van intieme hoekjes. De Douglas houten scheidingswanden zijn in vijf verschillende uitvoeringen te leveren. Zo kunt u kiezen uit delen met hoge of lage plantvakken, half open tralies, een bankje of plant zakken. Het stabiele onderstel van de verrijdbare scheidingswand zorgt ervoor dat de wand op zichzelf staat. Hiermee maakt u een creatieve en ook groene afscheiding.

Een feest op maat

Met meer dan 20 jaar ervaring weten we inmiddels precies wat er nodig is voor elk evenement. Onze event-adviseurs denken in het vroegste stadium al met u mee over de opzet. Over het juiste type tent, de inrichting en zelfs over de stroomvoorziening. Daarnaast nemen we de tijd en denken we ook graag mee over alle ‘extra’s’. Zijn er op locatie bijvoorbeeld genoeg toiletvoorzieningen? We zien een probleem liever voor dat het er is zodat we het kunnen oplossen voor dat u het door heeft.

 

Onze voordelen op een rij:

  • Alles volledig in eigen beheer
  • Totaalverhuur
  • Turn-key service
  • Inclusief op- en afbouw
  • Altijd servicegericht en flexibel
  • Voorraad van tienduizenden artikelen
  • Inmiddels meer dan 20 jaar ervaring
  • Altijd professioneel advies
Vorige Volgende