Eventstyling op maat

28-02-18

De eerste indruk is belangrijk, ook wanneer u een evenement organiseert. U wilt dat uw gasten zich bij binnenkomst direct welkom voelen, hierbij is een gastvrije ontvangst net zo belangrijk als de uitstraling van de ruimte. Wij hebben de oplossing om ook uw evenement anders en onderscheidend te maken met als doel; het perfecte feest!

Skippy-Rent werkt graag samen met Twin Engine eventstyling. Deze creatieve tweeling zorgt dat de ruimte waar uw evenement plaats vindt een WOW-gevoel krijgt. Zij vatten sfeer, decoratie, inrichting, styling en aankleding samen tot een belevenis.

Styling op maat

Van zakelijke evenementen zoals een congres of netwerkborrel tot intieme evenementen zoals een bruiloft of galadiner, Twin Engine denkt graag mee over de perfecte styling voor uw evenement. Met een goed oog voor sfeer en stijl stomen zij de locatie klaar voor welk evenement dan ook.

Bruiloft

Wil je dat je bruiloft een romantische uitstraling heeft met veel bloemen, kant en lange witte tafels, of misschien houdt je meer van een industriële stijl, met strakke lijnen en stoere details? Wat dacht je van de Bohemien stijl, of wellicht een combinatie van stijlen? Het kan allemaal. Twin Engine luistert naar je wensen en niks is te gek. Wij brengen jou gewenste sfeer tot leven. Wat u ook bedenkt, wij vinden het geen probleem.

Bedrijfsopening

Op een gepaste manier voor personeel en zakenrelaties de opening van de nieuwbouw vieren? Hier werd dat gedaan in mooie tenten vlakbij het pand, voorzien van strakke meubels met een industriële uitstraling, verfraaid met eenvoudige bloemdecoraties en her en der verspreid mooie 2,5 meter hoge olijfbomen. In de avond zag het geheel er ook fantastisch uit door de op strategische plekken in de tenten aangebrachte verlichting.

Jubileum

Om het 75 jarig jubileum van een voetbalclub uit Harderwijk te vieren d.m.v. een toernooi en feest, heeft het clubhuis aan de buitenkant door toedoen van Twin Engine een volledige metamorfose ondergaan, met als thema Zuiderzee. Wij hebben de voorgevel van het clubhuis volledig voorzien van op maat gemaakte geprinte doeken met afbeeldingen van bestaande oude karakteristieke panden uit Harderwijk. Daarvóór hebben wij verschillende terrasjes ingericht zodat er voor nu een gezellig dorpsplein ontstond.

Personeelsfeest

Je personeelsfeest in je eigen bedrijfshal vieren, dat zorgt met de juiste aankleding en styling voor een extra WOW effect. Dit personeelsfeest had als thema herfst. We hebben een compleet festival terrein in de bedrijfshal ingericht, met foodtrucks, diverse tenten, een lounge eiland, een Dj vanuit een oude brandweerbus, gezellige terrasjes en nog veel meer. Ondanks dat de bedrijfshal nog duidelijk zichtbaar was, was de transformatie tot dit foodtruck herfstfestival meer dan geslaagd. De gasten vonden het fantastisch.

Verkoop evenement

Ter gelegenheid van een verkoop evenement, dat in middeleeuwse sferen moest plaatsvinden, hebben we een tent omgetoverd tot moderne ridderzaal. Uitgangspunt was een houten vloer, die we voorzien hebben van vintage rode tapijten aan weerszijden met in het midden een rode loper. Hierop strakke meubels met op de tafels grote 5 armige kandelaars met kaarsen. Aan de witte wanden van de tent hingen we sfeervolle fluwelen bordeaux rode gordijnen en grote schilderijen met een gouden rand. Bij de ingang stond een harnas. Daarnaast hebben we ook buiten gezorgd voor een totale middeleeuwse beleving! Deze maakte we met behulp van vuurkorven, hooibalen, karrenwielen, schandpalen, gezellige zitjes op boomstammetjes en nog veel meer.

Thema Styling

Elk evenement kan gestyled worden in een bepaald thema. Wij hebben al een aantal thema’s ontwikkeld en uitgewerkt en deze gefotografeerd in een pagodetent van 5×5 meter. Bij elk thema heeft Skippy Rent het bijpassende thema doek wat het geheel net dat beetje extra sfeer geeft. Natuurlijk kunnen deze thema’s ook doorgetrokken worden naar grotere locaties, of het nu een tent is, een bedrijfshal of een evenementen locatie. Hier laten we de foto’s zien van de thema’s industrieel, vintage en après ski. De andere thema’s zijn: Holland, western, horror, Caribisch/Beach, disco, kerst, pasen, gangster, kids en lounge.

Zakelijk evenement

Gaat het om een vergadering , een bedrijfsfeest, een seminar of een beurs? Twin Engine zorgt ervoor dat de styling precies aansluit bij de uitstraling die het evenement moet hebben. Wij zorgen immers voor een sfeervolle zakelijkheid.

Meer weten?

Bel ons op telefoonnummer 088 – 10 10 100 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie!

Vorige Volgende