Ibiza – een hip(pie) thema voor uw evenement

25-06-18

Op zoek naar een hip(pie) thema voor een evenement? Met het Ibiza thema kun je alle kanten op. De voetjes in het zand en een gekleurd drankje in de hand. Een Ibiza thema zorgt voor een instant relaxte sfeer voor uw evenement!

De stretchtent: voor het ultieme Ibizagevoel

Een stretchtent is ontzettend sfeervol en heeft een unieke uitstraling. Dankzij het speciaal geweven doek creëer je een unieke en luxe uitstraling op elk feest of evenement.

Door de open zijdes creëer je sfeer en een welkom gevoel. Daarmee bent u direct op de juiste weg!

Meubilair

Onze douglashouten sta- en terrastafels met wit blad zorgen voor dat warme gevoel waar je naar op zoek bent tijdens dit evenement. Maak het geheel af met onze gekleurde zitzakken, zodat je gasten lekker kunnen loungen terwijl ze van hun drankje genieten.

Eten

Het feest is niet compleet zonder eten! Gezonde smoothies bij de fruitkraam, huisgemaakte salades bij de saladebar en bij de barbecue bereidt de kok verse visgerechten, zoals spiesjes met gamba’s en gestoomde vispakketjes, paella en zomerse tapas. Bij de bar haal natuurlijk je je ijskoude biertjes, sangria en rosé.

Inrichting die past bij uw evenement

De inrichting van uw evenementenlocatie is een vak apart. Daarnaast moeten uw ideeën vertaald worden naar een plan dat klopt en dat het gewenste effect heeft op het evenement dat u voor ogen heeft. Skippy-Rent heeft een breed assortiment, waardoor wij u kunnen helpen om bijna elk thema te realiseren.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij allerhande vragen over uw evenement.

Vorige Volgende