Lepeltje Lepeltje festival

16-02-17

Breng foodtrucks samen met muziek en vooral heel veel beleving, dan krijg je Lepeltje Lepeltje. Oftewel: dé plaats om smakelijk en sfeervol te genieten. Het evenement vindt inmiddels plaats door heel Nederland. En Skippy-Rent reist mee.

Lepeltje Lepeltje door heel het land

Ooit begonnen in Amersfoort, maar inmiddels een cultureel foodfestival voor heel Nederland. Lepeltje Lepeltje is dé plaats voor ambachtelijke gerechten van mobiele keukens, ontspannen muziek van bands en dj’s en een programma voor kinderen. En natuurlijk een spullenmarkt voor de hipste kleding, vintage spullen, bijzondere kunst en ambachtelijke streekproducten. Wij zijn trots dat we al jaren ons steentje mogen bijdragen aan dit festival dat steeds populairder wordt. Afgelopen jaar vondt het in zeven steden plaats en had het een geweldige afsluiter op Mysteryland.

Van verlichting tot banken

Skippy-Rent levert de kassa units, waar bezoekers hun muntjes kunnen kopen. Maar ook de tafels en banken waar bezoekers kunnen ontspannen van de gerechten en de muziek. Tot de prikkabel feestverlichting, voor extra sfeer. Tot de rijplaten voor het transport en vervoer en de hekken. Alles om van Lepeltje Lepeltje de fantastische beleving te maken die het is.

Hoe we snel werken

Lepeltje Lepeltje is een evenement dat enkele dagen duurt, maar dat wel snel op- en afgebouwd moet worden. Dat laatste zelfs nog op de laatste avond. Dit kan alleen maar doordat we vooraf goede afspraken maken en door te werken met een concreet plan van aanpak. Maar we maken ook een strakke planning, vooral qua logistiek. Zo kunnen we snel leveren, bouwen en afbouwen. Verder helpt het natuurlijk dat we al jaren samenwerken. Doordat we elkaar zo goed kennen, weten we wat we aan elkaar hebben en kunnen we nog sneller schakelen.

Trailer Lepeltje Lepeltje festival

Gerelateerde producten