Lounge – ruimte voor relaxen en goede gesprekken

05-07-18

Of het nu gaat om een productlancering of beurs, u wilt voor uw evenement de juiste ambiance en beleving creëren. Met een loungehoek creëert u een onbevangen sfeer en zorgt u ervoor dat uw gasten een goed gesprek kunnen voeren, kunnen netwerken of zelfs nieuwe inspirerende ideeën kunnen bedenken.

Skippy-Rent heeft een ruim aanbod loungebanken, loungesets en loungestoelen. Kortom, u vindt altijd wat u zoekt!

Lekker hangen

Wilt u een plek maken waar uw gasten bij kunnen komen van de drukte? Zitzakken en loungekussens nodigen uit om lekker te gaan zitten of hangen. U creëert hiermee een hoekje of plek waar bezoekers zich thuis voelen. De loungekussens van Skippy- Rent zijn te leveren in wit, antraciet of roze.

Of toch liever op de bank?

Ziet u uw gasten nog niet op een laag loungekussen zitten? Skippy-Rent heeft ook een assortiment loungemeubilair. Van een vintage steigerhouten set tot strak Conic meubilair in wit, rood en zwart.

Inrichting die past bij uw evenement

Skippy-Rent heeft een breed assortiment. Naasten tenten, attracties en meubelen verhuren wij unieke decoratie en aankleding zoals planten, sierkussens, fruitkisten en andere attributen. Hiermee creëren wij elke gewenste sfeer voor uw evenement. Heb je iets speciaals voor ogen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zo snel, efficiënt en voordelig mogelijk dankzij wagenpark in eigen beheer

Bij Skippy-Rent hebben we de volledige controle over het transport. Met een eigen wagenpark kunnen wij zelf bepalen wanneer en hoe we bezorgen. Zo snel, efficiënt en voordelig mogelijk dus. Wat dat in de praktijk betekent: we gaan altijd goed geladen op pad met onze eigen bestelbussen en vrachtwagens. Zo combineren we meerdere opdrachten in één route, om manuren en brandstofkosten te besparen. Dit levert dus ook een voordeel op voor u. Wij leveren en plaatsen hierdoor de materialen altijd op het tijdstip en de plek wanneer en waar u ze nodig heeft. En dat zo voordelig mogelijk. Wel zo prettig!

Vorige Volgende