Mercuur’s en Skippy-Rent zitten op één lijn

27-09-17

Mercuur’s Catering & Events ontzorgt en denkt mee van A tot Z. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, vergadering of intiem diner. Mercuur’s verzorgt alle aspecten rondom de organisatie van evenementen. Dit kan alleen met de beste partners, Skippy-Rent is hier een van.

Voor een jubileum van een grote corporate was men op zoek naar een aantal verschillende tenten om een intieme setting in een tuin te creëren. Al snel kwam Mercuur’s bij Skippy-Rent uit.

Een beleving neerzetten

Jakob Drost, partner bij Mercuur’s Catering & Events geeft aan dat de korte lijnen met de organisatie reden zijn om terug te keren bij Skippy-Rent. “Degene die de klus aanneemt bewaakt het proces van begin tot eind om zo optimale service te verlenen. Skippy-Rent is groot geworden door klein te blijven.”, aldus Jakob Drost.

Een beleving neerzetten, dat is waar het om gaat. Drost over de opbouw: “De nacht en dag na de opbouw (en een dag voor het feest) begon het hard te regenen en waren er zware windstoten. Skippy-Rent komt dan nog een keer terug om alles extra te controleren en weer strak te trekken waar nodig, zodat alles er weer goed uit ziet.”.

Gert Huisman over de samenwerking: “Mercuur’s Catering en Skippy-Rent hebben hetzelfde doel: ontzorgen en van A tot Z meedenken, we zitten op één lijn. Zo helpt Skippy-Rent Mercuur’s Catering bij het neerzetten van een geweldige belevenis welke tot in de puntjes wordt verzorgt.

3D-tekening

Bij het organiseren van een evenement draait het ten eerste om de wens van de klant. Van de tenten tot aan het meubilair en de complete inrichting, we kunnen over alles meedenken. Deze ideeën vatten onze event-adviseurs samen in een 3D tekening van het evenement. Zo ook voor dit evenement, zodat we van te voren precies hoe alles eruit ziet. Handig!

Vorige Volgende