Skippy-Rent en de Zorgmarathon: samen brengen we de zorg in beweging

22-05-18

Onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’ zal de 11e editie van de Zorgmarathon op 21 september 2018 weer van start gaan.

Het grootse sportevenement in Arnhem is voor teams van medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn en Sport. Met een team van 6 tot 10 deelnemers wordt een parcours van maar liefst 42 kilometer en 195 meter voltooid. Deelnemers zullen met deze sportieve prestatie geld ophalen voor de Gehandicaptensport. De marathon vindt plaats op sportcentrum Papendal in Arnhem, een mooie locatie verscholen in de bossen van de Veluwe.

Als totaalverhuurder zet Skippy-Rent zich natuurlijk graag in om het evenement te voorzien van de juiste materialen en tenten. We leverden voor dit project al tien jaar lang het terras, maar sinds een aantal jaar doen we meer. Naast de op- en afbouw van het terras verzorgen we nu ook de pagodetenten en apparatuur voor de catering. Daarnaast geven we professioneel advies over de volledige inrichting van het terrein.

Ons geheim? Een goede voorbereiding en een soepele samenwerking. We werken de wensen voor de Zorgmarathon geheel uit in een 3D-tekening. En geven een eerlijk advies over de inrichting van het terrein. Wat de organisatie ook wenst, wij regelen het. Ook handig: als verhuurspecialist weten we precies welke apparatuur en materialen er bij een evenement nodig zijn. Vanzelfsprekend stellen wij een passend stroomplan op bij gebruik van zoveel elektronische apparaten.

Het resultaat van een soepele samenwerking: een groots sportspektakel

Zowel de deelnemers als de organisatoren zijn erg positief. Niet alleen over de prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook over de service van Skippy-Rent. Met een strakke planning bouwen we de pagodetenten, het terras en de benodigde producten binnen drie dagen op. Ook na afloop van het evenement laten wij er geen gras over groeien. Binnen anderhalve dag zijn alle materialen en tenten afgebouwd en ingeladen. Zo heeft de organisatie van de Zorgmarathon er geen omkijken meer naar. Wel zo prettig!

Niet alleen maar hardlopen

Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor het eerst als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon, dit hebben de deelnemers zelf bepaald! De organisatie liet de deelnemers door middel van een enquête een stem uitbrengen op hun favoriete doel.

Vorige Volgende