Steigerhouten meubels huren voor jouw evenement

14-06-18

Skippy-Rent heeft uiteraard ook een assortiment luxe steigerhouten meubelen te huur. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed advies geven over de juiste steigerhouten meubelen voor uw evenement. Onze steigerhout meubelen zijn zelf ontworpen en ontwikkeld en daarom uniek in hun soort.

Steigerhouten meubels zijn een opvallende trend de laatste jaren. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en geeft uw evenement een warme sfeer.

Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Bekijk onze uitgebreide collectie steigerhouten meubelen en ontdek welke het beste passen bij uw evenement.

 

 

Steigerhout, eindeloos te combineren

Onze aanbod steigerhouten meubelen is goed te combineren met materialen zoals beton en staal. Alle meubels zijn van hoge kwaliteit en zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij richten de ruimte in en plaatsen de meubels, of je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen.

 

 

Inrichting die past bij uw evenement

De inrichting van uw evenementenlocatie is een vak apart. Uw ideeën moeten vertaald worden naar een plan dat klopt en dat het gewenste effect heeft op het evenement dat u voor ogen heeft. Skippy-Rent heeft een breed assortiment, waardoor wij u kunnen helpen om bijna elk thema te realiseren.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij allerhande vragen over uw evenement.

Vorige Volgende