Tent huren Stroe: pagodetent, aluhal, starshade tent verhuur

Tent huren in Stroe? Skippy-Rent is al ruim 21 jaar uw specialist in de verhuur van pagodetenten, aluhallen, starshade tenten en nog veel meer. Met tienduizenden artikelen op voorraad bent u bij ons altijd verzekerd van de juiste tent voor elk feest, bruiloft of andere gelegenheid.

Een sfeervolle uitstraling? Huur een witte pagodetent!

Met een witte pagodetent van Skippy-Rent is een ding zeker: uw feest of evenement krijgt een chique uitstraling. De sfeervolle tenten zijn dankzij het hoge puntdak ideaal voor een feest, bruiloft of festival. Wij leveren de pagodetent in de afmetingen 3×3 meter, 4×4 meter en 5×5 meter. Welk formaat u ook wenst, wij hebben altijd de mogelijkheid onze tenten eindeloos te koppelen. Zo creëren we gemakkelijk een aparte ruimte voor de entree, garderobe of catering door een pagodetent te koppelen aan onze aluhallen. Of koppel de pagodetent aan een entreeluifel en creëer een droge en windvrije passage tussen tenten en gebouwen. Op die manier genieten alle gasten de hele dag en hoeft u zich geen zorgen te maken over een regenbui. Dat is wel zo prettig!

Skippy-Rent verhuurt elk jaar de tenten, meubilair, hekwerk en attractie’s voor het jaarlijkse event Megapull in Stroe.

Een aluhal huren: voor een ruimtelijk resultaat

Elke gelegenheid krijgt een zomerse en feestelijk uitstraling met een aluhal van Skippy-Rent. Ook zorgen deze multi-inzetbare tenten voor een ruimtelijk resultaat. Dankzij de vrije overspanning en de zelfdragende constructie staan er geen palen of obstakels in de weg en is elke centimeter van de tent te gebruiken. Handig voor tafels en stoelen, maar ook voor een podium met geluid- en lichtinstallatie. Onze aluhallen zijn leverbaar in de afmetingen 6, 8, 10 of 12 meter breed en te verlengen in segmenten van 3 meter. Wij voorzien de tenten van één lange zijde met ramen en een glazen deur. De andere zijdes zijn met dicht zeil uitgevoerd. De aluhal is volledig naar wens aan te passen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste tent voor uw evenement.

Starshade tent en meer

Wilt u een starshade tent huren? Of meer weten over de mogelijkheden van een entreeluifel, vouwtent of partytent? Vraag onze verhuuradviseur naar de mogelijkheden!

Daarom kiest u voor Skippy-Rent

  • Alles volledig in eigen beheer
  • Totaalverhuur
  • Uw wensen in een 3D-tekening
  • Turn-key service
  • Inclusief op- en afbouw
  • Altijd servicegericht en flexibel
  • Voorraad van tienduizenden artikelen
  • Meer dan 21 jaar ervaring
  • Professioneel advies

Bekijk al onze tenten