Tentenverhuur Amersfoort

Tentenverhuur Amersfoort

Tentenverhuur Amersfoort? Dat doet u natuurlijk bij Skippy-Rent. Of u nu zoekt naar een pagodetent, partytent of aluhal. Met tienduizenden artikelen op voorraad verhuren we bijna alles. Zo bent u altijd verzekerd van een tent naar wens.

Tentenverhuur Amersfoort: voor een sfeervolle uitstraling

Huur een pagodetent van Skippy-Rent en geef elke gelegenheid een feestelijke en sfeervolle uitstraling. Zo zijn onze witte pagodetenten met een hoog puntdak ideaal voor een verjaardag, bruiloft of tuinfeest. U creëert een aparte ruimte door een pagodetent te koppelen aan een aluhal. Handig als entree, garderobe en barruimte voor een winterfair of zomerbeurs. Een enkele pagodetent is standaard voorzien van twee zijdes van raamzeilen en twee zijdes van dichte zeilen. Wilt u de tent aanpassen naar wens? Geen probleem. Vraag onze verhuuradviseur naar de mogelijkheden. Bij Skippy-Rent zijn de mogelijkheden eindeloos.

Huur hier uw pagodetent

tentenverhuur

Partytent huren Amersfoort: feestelijk en praktisch

Maak er een geslaagd feest of evenement van in Amersfoort met een partytent van Skippy-Rent. Een partytent is dé uitkomst als beschutting tegen de zon of regen. U hoeft dus geen rekening te houden met weersomstandigheden én uw gasten kunnen ongestoord genieten. We voorzien een partytent standaard van lange zijwanden met raamzeil. Voor een luxere uitstraling kiest u voor een afwerking met glas, dicht zeil, kunststof wandpanelen of raampanelen.

Huur hier uw partytent

Maak optimaal gebruik van de ruimte met aluhallen

aluhal huren Amersfoort is genieten van een zee van ruimte. Dankzij de zelfdragende constructie staan er geen palen in de weg en heeft u genoeg ruimte voor een dansvloer, tafels, stoelen en andere benodigdheden. Ideaal voor elk evenement. Onze aluhallen zijn standaard verkrijgbaar in de afmetingen 6, 8, 10 of 12 meter en worden voorzien van een lange zijde met ramen en een glazen deur. De andere zijdes zijn met dicht zeil uitgevoerd. Wilt u een tent met meer lichtinval? Kies dan voor een wand van glaspanelen, een dubbele glazen deur of transparante zeilen.

Huur hier uw Aluhal

Daarom kiest u voor tentenverhuur Amersfoort – Skippy-Rent

  • Alles volledig in eigen beheer
  • Totaalverhuur
  • Uw wensen in een 3D-tekening
  • Turn-key service
  • Inclusief op- en afbouw
  • Altijd servicegericht en flexibel
  • Voorraad van tienduizenden artikelen
  • Meer dan 21 jaar ervaring
  • Professioneel advies

BEKIJK AL ONZE TENTEN