Werken bij Skippy

One event, one partner!

Skippy-Rent Events B.V. verhuurt bijna alles voor een feest of evenement. Maar wij gaan veel verder dan dat. Wij zijn een totaalleverancier voor feesten, evenementen en festivals. Alles kan voor de klant geregeld worden: van vergunningsaanvraag tot een schone oplevering van het terrein.

Wij zijn al 20 jaar een gevestigde naam in de evenementenwereld en werken vanuit Barneveld. De nieuwe eigenaar van Skippy-Rent is ambitieus en heeft een mooie visie voor de toekomst! Ben jij enthousiast en wil jij graag onderdeel zijn van onze ambitieuze Skippy-familie?

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Ook zoeken wij regelmatig enthousiaste scholieren of studenten die op zoek zijn naar een afwisselende bijbaan. Houd deze pagina dus in de gaten voor de meest actuele vacatures!

Heb jij een vraag? Bel, mail of stuur een whatsapp!

Heb jij vragen over bovenstaande vacatures? Je kunt altijd een mailtje sturen of bellen naar Laura van de Beerecamp ([email protected] | 06 – 868 898 73). Of stuur een Whatsapp door hier te klikken.

Vanwege vakantie zal je in de periode van 23 augustus t/m 16 september helaas iets langer op reactie moeten wachten. Na 16 september worden sollicitaties weer in behandeling genomen.

De sollicitatieprocedure

In onderstaande infographic kan je zien hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet.

 

Bureaus: leg de telefoon maar weer neer, we doen de werving zelf.