• Evenementen: 088 - 10 10 100
  • Bouwprojecten: 088 - 10 10 150
  • Neem contact op

Werken bij


Skippy-Rent ontzorgt

Wij ontzorgen onze klanten. Hoe we dat doen? Door het ons zelf moeilijk te maken, en dat is nou het mooie!

Evenementen

Eerst de tent en dan de inrichting, het lijkt zo eenvoudig maar het blijkt in de praktijk toch ingewikkelder dan het lijkt. Want wat als de opbouwploeg in de file staat, een lekke band heeft of de eerste klus loopt uit? Dan is het schakelen en bijsturen. Moet de afbouw van een groot evenement voor 09.30u klaar zijn? Dan regelen we dat. Niet het probleem van de klant, maar óns probleem.

Door ons brede assortiment en onze ruime kennis nemen wij de gehele logistieke organisatie van evenementen uit handen van onze klant. Samen met de klant denken we na over terreininrichting, stroomplannen, veiligheidsvoorschriften, mogelijkheden en (in een zeldzaam geval) onmogelijkheden. Vervolgens stellen we een passende, scherpe offerte op en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Bouw

Skippy-Rent is niet zomaar een verhuurder, wij denken mee. Komt een klant aan de balie of belt hij om te vragen wat de juiste machine is voor zijn project? Dan wordt hij te woord gestaan door een kundige medewerker. Een klant wil geen boor maar een gat, en wij weten hoe dat moet! De juiste machine op de juiste tijd op de juiste plaats, dat is waar wij met z’n allen voor zorgen.

Door deze aanpak groeien we hard en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste aanpakkers die het zichzelf niet graag makkelijk maken en mee willen werken aan mooie, uitdagende en diverse projecten.

Vactures

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Hulp nodig?

Evenementen
Bouwprojecten
Terugbelverzoek