Magazijnmedewerker Retouren

Wat ga je doen?

Als Magazijnmedewerker heb je bij Skippy-Rent een afwisselende functie in een groot magazijn met een zeer breed assortiment. Klanten kunnen alles met betrekking tot evenementen en attracties bij ons huren en dat maakt geen dag hetzelfde. Denk hierbij aan meubilair, partykramen, attracties, podia, servies, bars, etc.

Je bent o.a. bezig met het lossen van de (vracht)wagens. Vervolgens controleer jij alle geretourneerde producten op volledigheid en schade/ manco’s aan de hand van de orders. Wanneer de controles zijn uitgevoerd moeten alle producten weer opgeruimd worden of terug de stelling in met de reachtruck. Uiteraard moeten de producten schoon en netjes zijn, zodat het weer klaar is voor de volgende klant die het product huurt.

Je zorgt er samen met collega’s voor dat het magazijn opgeruimd  is, zodat er op een efficiënte manier gewerkt kan worden.

Wat vragen wij van jou?

De Magazijnmedewerker Retouren is flexibel, gestructureerd en een harde werker!

Daarnaast vragen we het volgende van jou:

  • Je hebt ervaring op de reachtruck en bent in het bezit van een reachtruck-certificaat.
  • Je bent zelfstandig en hebt oog voor detail.
  • In drukke tijden vind je het niet erg om lange dagen te maken en regelmatig ook in het weekend te werken. Kortom je bent flexibel!
  • Je hebt een fysiek goede conditie.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Naast een afwisselende fulltime baan in een veelzijdig bedrijf bieden wij je onder andere:

  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Doorgroeimogelijkheden; je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen.
  • Leuke collega’s in een jong team.
  • Uitzicht op een vast contract.

Wie zijn wij?

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest of evenement. Met meer dan tienduizenden artikelen op voorraad, houden we de volledige controle op kwaliteit en prijs. We spelen snel in op elke vraag en hebben alle ingrediënten in huis om van uw feest, beurs of evenement echt een succes te maken. Van losse verhuur tot complete facilitaire organisatie. Skippy-Rent: verhuurt bijna alles.

Door ons brede assortiment en onze ruime kennis nemen wij de gehele logistieke organisatie van evenementen uit handen van onze klant. Samen met de klant denken we na over terreininrichting, stroomplannen, veiligheidsvoorschriften, mogelijkheden en (in een zeldzaam geval) onmogelijkheden. Vervolgens stellen we een passende, scherpe offerte op en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Contact informatie:

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het magazijn? Stuur dan je CV met korte motivatie naar Laura van de Beerecamp via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 088-1010100.

Solliciteer nu snel en eenvoudig!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.