Oproepkracht magazijn voor de zomer

Wat ga je doen?

Als oproepkracht magazijn bij Skippy-Rent heb je een afwisselende en zelfstandige bijbaan. Samen met een leuk team zorg je er voor dat alle verhuurgoederen na retour gecontroleerd worden en maak je alles netjes schoon voor de volgende opdracht. Van tafels tot springkussens en van parasols tot oudhollandse spellen. Ook help je mee met het laden en lossen van de bakwagens en vrachtwagens. Tot slot zorg je er samen met de andere magazijnmedewerkers voor dat het magazijn de volgende ochtend weer schoon en opgeruimd is.

Wat vragen wij van jou?

Als oproepkracht magazijn vragen we het volgende:

 • Je bent een scholier/ student en steekt de handen graag uit de mouwen.
 • Je werkt netjes en nauwkeurig.
 • Je houdt van aanpakken en bent flexibel.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken en bent resultaatgericht.

Jouw beschikbaarheid:

 • Je bent vanaf juni t/m september overdag beschikbaar. Beschikbaarheid op zaterdag is een pré.

En/ of:

 • Je bent van juni t/m september 1 tot 4 avonden (maandag t/m vrijdag) per week beschikbaar van 17:30 uur tot +/- 21:00 uur. Beschikbaarheid op zaterdag is een pré.

Indien je al eerder beschikbaar bent, bijvoorbeeld in april of mei, laat het dan zeker weten, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Als het bevalt, zijn er ook zeker mogelijkheden voor een bijbaan het hele jaar door.

Wat bieden wij?

 • Naast een zelfstandige en leuke bijbaan met veel verantwoording bieden wij je onder andere:
 • Een goed uurloon + maandelijkse uitbetaling van vakantiegeld en vakantiedagen.
 • De mogelijkheid om in vakanties meer uren te werken.
 • Leuke collega’s in een no-nonsense cultuur.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest of evenement. Met meer dan tienduizenden artikelen op voorraad, houden we de volledige controle op kwaliteit en prijs. We spelen snel in op elke vraag en hebben alle ingrediënten in huis om van uw feest, beurs of evenement echt een succes te maken. Van losse verhuur tot complete facilitaire organisatie. Skippy-Rent: verhuurt bijna alles.

Door ons brede assortiment en onze ruime kennis nemen wij de gehele logistieke organisatie van evenementen uit handen van onze klant. Samen met de klant denken we na over terreininrichting, stroomplannen, veiligheidsvoorschriften, mogelijkheden en (in een zeldzaam geval) onmogelijkheden. Vervolgens stellen we een passende, scherpe offerte op en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Contact informatie:

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de avonden? Solliciteer dan door op de rode solliciteer button te klikken en upload je CV met korte motivatiebrief. Voor meer informatie zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel 088 10 10 100 en vraag naar Laura.
Solliciteer nu snel en eenvoudig!

 

Bureaus; leg de telefoon maar weer neer, we doen de werving zelf.