Inspiratie voor jouw Bruiloft

Skippy-Rent
maandag 5 februari 2024


Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven zijn. De ceremonie, het diner en het feest moeten dan ook op en top geregeld zijn. Het is onze passie om voor elke gewenste setting het pérfect plaatje te realiseren! Op deze pagina geven we je een aantal ideeen om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is en hebben we een aantal hardlopers op het gebied van bruiloften geselecteerd. Denk hierbij aan de stoelen voor de ceremonie en de complete invulling voor het diner.

Heb je zelf iets bedacht of elders gezien en zie je het niet terug in ons assortiment? Neem dan direct contact op met ons om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Ceremonie

Als toekomstige bruid zie jij jezelf al tussen de gasten door naar de bruidegom lopen onder begeleiding van je vader om je weg te geven. Een aantal dingen zijn belangrijk om hiervoor geregeld te hebben. Zo moeten de gasten op een mooie en fijne stoel zitten. Voor een buiten ceremonie wordt er dan vaak gekozen voor een witte stoel. In ons assortiment hebben wij hiervoor de veel gebruikte Weddingchair of bijvoorbeeld de stoel June.

Misschien heb je liever een gekleurde stoel of heb je een ceremonie op bijvoorbeeld het strand? Shop the look met deze supergave Crossback chair. En ook met deze Klapstoel hout creeer je absoluut een mooie vintage look op jouw dag! 

Vergeet naast de stoelen voor de gasten ook jullie eigen stoelen niet. Hiervoor kun je dezelfde stoelen kiezen als voor je gasten maar mogelijk heb je toch liever twee afwijkende stoelen. Wauw, wat een kostelijke blikvanger, Pauwentronen genaamd. Een knus Trouwbankje, is natuurlijk ook een super gaaf idee!

Het gedeelte tussen de gasten door moet vanzelfsprekend een genot zijn om overheen te lopen. Dit kun je doen door een witte, rode of andere kleur lopen neer te leggen. Heb jij wensen voor een bepaalde kleur loper? Dan kun je altijd contact opnemen met ons om te kijken naar de mogelijkheden hiertoe.

Naast de loper kunnen witte of zwarte sokkels worden met hierop een bloemstuk, om het geheel helemaal af te maken. Bloemwerk, bloemstukken kunnen wij ook voor u laten verzorgen. 

Nu alles is geregeld voor de gasten en jullie zelf moet er alleen nog gedacht worden aan een trouwambtenaar. Hiervoor heb je een Katheder nodig, zodat duidelijk zichtbaar is vanaf waar hij jullie de trouwgelofte zal voorleggen. 

 

Het Diner

In de meeste gevallen wordt het diner verzorgd door een externe cateraar. Een cateraar heeft zelf meestal geen aanbod in meubilair en een beperkt aanbod in servies, glaswerk en bestek. 

Op je bruiloft wil je natuurlijk een perfect gedekte tafel. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan tafels. Verschillende kleuren, vormen en stijlen met de mooiste tafellakens, ook weer in diverse kleuren, maten en stijlen. Voor aan de dinertafels kan er opnieuw gekozen worden uit diverse soorten stoelen. De stoelen van de ceremonie kunt u natuurlijk hergebruiken maar een keuze voor een ander type stoel is natuurlijk ook een hele mooie keuze!

Nadat de tafels en stoelen zijn uitgekozen moet er nog een keuze gemaakt worden uit het servies, bestek en glaswerk. Servies in diverse kleuren en stijlen, maak een keuze uit de verschillende luxe, vintage of juist basic besteklijnen. Met het juiste glaswerk maa je het diner helemaal af. Ook qua glaswer hebben we verschillende lijnen beschikbaar en is er met ons ruime assortiment voor ieder wat wils! 

Bijna alles voor de gedekte tafel is nu geregeld. Mogelijk is het verstandig om nog de benodigde Servetten te kiezen en natuurlijk het linnen voor over de tafels niet te vergeten.  Tot slot kan er gekozen worden om eventueel nog een Kandelaar op tafel te plaatsen.

 


Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag