Privacy Verklaring

Ten behoeve van onze dienstverlening worden jouw persoonsgegevens door ons verwerkt. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en daarom gaan we vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. Persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Wet bescherming persoonsgegevens, en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming, voorschrijft. In dit privacy statement willen wij je hierover nader informeren.


Toepasselijkheid privacy statement

In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verwerking van persoonsgegevens door Skippy-Rent en heeft alleen betrekking op het gebruik van persoonsgegevens van haar klanten en bezoekers van de website. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden, zoals bijvoorbeeld websites of apps waarnaar Skippy-Rent op haar website en in haar mailingen naar verwijst. Skippy-Rent adviseert het privacy beleid van deze derden op de betreffende websites te raadplegen.


Identiteit Skippy-Rent

Skippy-Rent is de verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en – met ingang van 25 mei 2018 – de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit privacy statement wordt informatie verstrekt over de verzameling en verwerking van persoonsgegevens door Skippy-Rent. Skippy-Rent is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 91748380. Skippy-Rent is gevestigd en kantoorhoudend in Apeldoorn (7325 GB) aan de Rotstuin 11 en bereikbaar via het e-mailadres info@skippy-rent.nl


Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens?

Skippy-Rent kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

  • Direct van jou: bijvoorbeeld door een overeenkomst met ons aan te gaan, als je per e-mail, telefoon of schriftelijk contact opneemt met ons, of door je te abonneren op onze nieuwsbrief.
  • Via eigen website: voor onder andere de uitoefening, verbetering en registratie van onze dienstverlening verzamelen wij via onze website verschillende gegevens, onder meer door het gebruik van cookies.
  • Via derden: wij kunnen gebruik maken van de diensten van derden. Deze derden treden dan in opdracht van Skippy-Rent op. Dit privacy statement is mede van toepassing op de gegevens die worden verzameld via deze derden, wanneer zij als verwerker voor Skippy-Rent optreden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzameling van gegevens die niet in opdracht van Skippy-Rent plaatsvindt. We verwijzen je in dit verband naar het privacy beleid van deze betreffende derden.


Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Skippy-Rent kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Skippy-Rent, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Skippy-Rent verstrekt. Skippy-Rent kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Contact- en accountgegevens – zoals door jou verstrekte naam, adres, telefoonnummer, emailadres en inloggegevens.
  • Betalings- en factuurgegevens – indien je een overeenkomst met ons aangaat hebben wij voor de financiële afhandeling je bankgegevens nodig.
  • Website gegevens – zoals IP-adres, verkeer- en locatiegegevens en informatie over het gebruik van onze website(s).


Voor welke doeleinden verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Skippy-Rent gebruikt verkregen persoonsgegevens in eerste instantie ter uitvoering van de overeenkomst die wij sluiten met de klant in het kader van het uitvoeren van onze opdracht en voor de interne administratie. Meer specifiek vragen wij je om jouw persoonsgegevens met ons te delen voor de volgende doeleinden:

  • Ten behoeve van het aangaan, onderhouden en verbeteren van de contractuele relatie met haar (potentiele) klanten, of voor het verbeteren van de diensten en producten.
  • Voor het toepassen en uitvoeren van wettelijke verplichtingen.

Skippy-Rent kan nieuwsbrieven versturen per e-mail. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kun je je afmelden voor deze nieuwsbrief middels de afmeldlink in de nieuwsbrief.

Persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hetgeen hierboven omschreven.

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag