Dancetour

Skippy-Rent
donderdag 5 januari 2017

Inmiddels reizen we twaalf keer per jaar door heel Nederland met de organisatie van Dancetour mee. Samen toveren we de binnenstad in een korte tijd om tot een bruisend festivalterrein. Een plek waar ruim 175.000 bezoekers dansen op de beats van de beste dj’s ter wereld.

Inmiddels reizen we twaalf keer per jaar door heel Nederland met de organisatie van Dancetour mee. Samen toveren we de binnenstad in een korte tijd om tot een bruisend festivalterrein. Een plek waar ruim 175.000 bezoekers dansen op de beats van de beste dj’s ter wereld.

Dancetour, hoe Skippy-Rent bijdraagt aan een succesvol dancefestival

Dancetour organiseert gratis toegankelijke dancefestivals in grote Nederlandse steden. De beste dj’s en aanstormende talenten van dit moment draaien de lekkerste beats. Sommige talenten breken zelfs internationaal door. Wist u bijvoorbeeld dat ‘s werelds beste dj Hardwell eerder ook al op Dancetour heeft gedraaid?

Een strak schema

Iedere editie is een nieuwe uitdaging. In een korte tijd moet er veel gebeuren en alles gebeurt dan ook volgens een strak schema. Daarom werken we samen met vaste partners. Als de tenten niet op tijd staan, kan de brouwer namelijk niet verder met het installeren van de taps. Wanneer een bestelling niet klopt, zorgen we er samen voor dat de benodigde materialen alsnog op tijd aanwezig zijn. Daarom is het extra handig dat we zelf bijna alle producten in huis hebben.

Hoe we de totale inrichting verzorgen

Vanaf het begin zijn we betrokken bij de organisatie van Dancetour. We doen niet alleen de bestellingen, maar zorgen er ook voor dat alle materialen op locatie op tijd aanwezig zijn. Zoals de benodigdheden voor de dj-competitie en de mixperience voor mensen met een beperking. Elke editie is anders en hier spelen we samen met onze leveranciers op in. Van pagodetenten voor de barren en een observatie-unit voor de beveiliging tot de speciaal ontwikkelde kassa’s voor de muntverkoop.

Handig, hierdoor hoeven onze partners van Dancetour nergens meer over na te denken.

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag