De installatie van het Ketelhuis voor start-up Cerescon

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie  ·  woensdag 26 april 2017


Skippy-Rent kan veel. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van alu hallen en pagode tenten, maar ook voor de volledige inrichting en de juiste apparatuur. Met al meer dan 21 jaar ervaring weten we bij elk project precies wat ons te doen staat. Maar een warmwatersyteem in een aangeplant aspergebed plaatsen zonder de planten te beschadigen is toch wel een grote uitdaging. De gebruikelijke manier is namelijk om dit systeem ónder de planten te plaatsen. Skippy-Rent ging de uitdaging aan.

Een uniek project: een warmwatersysteem óver het aspergebed

Asperges groeien zo’n 50 centimeter onder de grond en houden van warmte. Om het witte goud met een perfecte smaak te oogsten, is de juiste temperatuur noodzaak. Asperges laat je zonder stress groeien met een warmwatersysteem. De gebruikelijke manier is om dit systeem onder de planten te plaatsen en te koppelen aan een verwarmingsketel op houtsnippers of gas.

Start-up Cerescon, ontwikkelaar van een automatische selectieve aspergeoogstmachine, staat voor een grote klus wanneer zij twee beddenvan 200 meter lang willen voorzien van een warmwatersysteem. De asperges zijn al geplant in de grond en zijn hierdoor erg kwetsbaar. Hoe je het systeem over het aspergebed plaatst zonder de asperges te beschadigen? Met hulp van Skippy-Rent natuurlijk.

De uitdaging van Skippy-Rent: van professioneel advies tot de installatie

Voordat het systeem geplaatst kan worden, werken we samen met Cerescon het plan van A tot Z in de puntjes uit. Voor zo’n uniek project is een speciale aanpak nodig. Na rekenwerk van de asperge-specialist kon Skippy-Rent precies uitrekenen hoeveel capaciteit er nodig is voor de twee aspergebedden. Zo voorzien we de bedden binnen twee dagen van slangen die worden aangesloten op het ketelhuis: een verwarmingsketel op diesel. En maken we dankzij de soepele samenwerking en het snelle schakelen met Cerescon een verwarmd aspergebed met de juiste temperatuur, zonder schade aan de aspergeplanten. Missie geslaagd!

Voor meer informatie: www.cerescon.com


Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag