Tentverhuur Harderwijk: NK Veldloop voor ambtenaren

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie
woensdag 26 april 2017

Skippy-Rent verhuurt voor elk project de juiste apparatuur, maar ook de tenten en de volledige inrichting hiervan. Zo zijn we ook actief met tentverhuur in Harderwijk. Ook voor de NK Veldloop voor ambtenaren 2017. Tijdens dit nationale sportevenement gaan verschillende ambtenaren in teams de strijd met elkaar aan voor de titel ‘Snelste ambtenaren van Nederland’. Als totaalverhuurder draagt Skippy-Rent graag een steentje bij aan dit sportieve evenement.

Skippy-Rent verhuurt voor elk project de juiste apparatuur, maar ook de tenten en de volledige inrichting hiervan. Zo zijn we ook actief met tentverhuur in Harderwijk. Ook voor de NK Veldloop voor ambtenaren 2017. Tijdens dit nationale sportevenement gaan verschillende ambtenaren in teams de strijd met elkaar aan voor de titel ‘Snelste ambtenaren van Nederland’. Als totaalverhuurder draagt Skippy-Rent graag een steentje bij aan dit sportieve evenement.

Het project: een nationaal sportevenement voor ambtenaren

De NK Veldloop voor ambtenaren is een jaarlijks terugkerend nationaal sportevenement. Met in 2017 maar liefst 3500 ambtenaren aan de start. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het parcours te wandelen. Individueel met een GPS of samen met een boswachter. Wat het evenement zo bijzonder maakt? Het wordt georganiseerd voor én door medewerkers van overheidsinstellingen.

Elk jaar schrijven verschillende gemeenten zich in om kans te maken op een plekje in de organisatie. Dit jaar organiseert de gemeente Harderwijk samen met atletiekvereniging Athlos de 30ste editie. Op een geweldig parcours over het Beekhuizerzand, de zandverstuiving van Harderwijk en Hierden. Met als doel: de meeste succesvolle editie tot nu toe. Hoe ze dat doel bereiken? Samen met Skippy-Rent natuurlijk!

Een mooi voorbeeld van tentverhuur in Harderwijk

Gemeente Harderwijk kwam dankzij een gouden tip al snel uit bij Skippy-Rent. Ons geheim? Een goede voorbereiding. Daardoor denken wij altijd een stap vooruit en weten we wat ons te doen staat: doen waar we goed in zijn. Door een soepele samenwerking kunnen we snel schakelen. We bouwen de grote examenhal volledig om tot een kleedkamer met toiletten en douches. En toveren het Bouw & Infra Park Harderwijk om in een evenemententerrein. Inclusief diverse podia met geluidsinstallaties voor de warming-up. Met al meer dan 21 jaar ervaring weten we dat je met zoveel elektronische apparatuur natuurlijk niet zonder aggregaten kan.

Diversiteit

Maar ook de op- en afbouw van verschillende soorten tenten vormt voor ons geen enkel probleem. Om een voorstelling te geven: we verzorgen naast pagode tenten en stretchtenten ook de gehele inrichting. Van marktkramen en statafels met barkrukken tot biertafels. Genoeg meubilair dus zodat de lopers na afloop gezellig kunnen bijkomen onder het genot van een verfrissend biertje. Na afloop van het evenement hebben we alle producten binnen een dag weer afgebouwd en ingeladen. Goed geregeld!

Een groot succes: voor herhaling vatbaar

De gemeenten zijn positief. Zelfs zo positief dat ze het evenement wel elk jaar op dezelfde manier in Harderwijk georganiseerd willen hebben. Een mooier compliment kan bijna niet! Maar ook van de deelnemers en de vrijwilligers ontvangen we positieve reacties. Kortom: de plezierige samenwerking is voor herhaling vatbaar.

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag