Project: Culinair genieten op Het Preuvenement 2018

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie
maandag 29 oktober 2018

Een parkeerterrein omtoveren tot een sfeervol evenemententerrein. Dat deden we voor Het Preuvenement op 29 en 30 augustus. Een culinair topevenement dat lokale horeca een podium biedt. Met duizenden bezoekers en chefkok Huub Oudshoorn als jury.

Een parkeerterrein omtoveren tot een sfeervol evenemententerrein. Dat deden we voor Het Preuvenement op 29 en 30 augustus. Een culinair topevenement dat lokale horeca een podium biedt. Met duizenden bezoekers en chefkok Huub Oudshoorn als jury.

Dertien restaurants, allerlei keukenapparatuur en verschillende soorten meubilair; bij een evenement als Het Preuvenement komt veel kijken. Helemaal omdat alles van het beste moest zijn. Tot in detail. Wij verzorgden de complete facilitaire organisatie. Van de verschillende tenten en apparatuur tot de aankleding en de borden en het bestek.

 

Toplocatie

De uitdaging zat hem in de locatie. Van een saai parkeerterrein een luxe evenemententerrein maken. Dat bezoekers en horecabedrijven even helemaal vergaten dat ze een avondje uit waren op gewoon een parkeerterrein. Ieder restaurant kreeg z’n eigen witte tent aan de buitenkant van het terrein. In het midden bouwden we een chique zwarte stretchtent op, waaronder een stijlvol wit meubilair het terras vormde. Omringd door korven met knapperend haardvuur.

 

Complete facilitaire organisatie

Wij verzorgden ook alle stroom- en waterpunten voor alle horeca apparatuur, die ook wij leverden. En ook al het servies, het bestek, de verwarming en kassa’s. Maar we dachten ook aan een vaatwasstraat voor het tussentijds afwassen van al het servies en bestek. Want met duizenden bezoekers gaat dat er hard doorheen.

Voorbereid op alles

Hoe mooi een terrein ook is, het moet wel ‘slim’ ingedeeld zijn. Mocht het weer omslaan, dan waren wij voorbereid. Zo zorgden de stretchtenten in het midden voor een sfeervol dak voor alle bezoekers en konden zij hier heerlijk verwarmd blijven zitten door de verwarming. Maar een terrein slim indelen betekent ook voldoen aan alle eisen. Dat de lijnen richting de nooduitgangen kloppen en er voldoende brandblussers hangen. Ook liep er gedurende die twee dagen continu een event controller om eventuele storingen direct op te lossen.

 

Met Het Preuvenement sloten we augustus in stijl af. Met heerlijk eten, maar vooral met een project waar we even flink mochten uitpakken. Gewoon in ons eigen dorp.

Project in feiten:

>
17 tenten
3,2 kilometer stroomkabel
1 professionele wasstraat
24.000 kg ballast
4.000 borden

 

Foto’s: Fred Dörfel

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag