Project: Expert Dealerdag

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie
woensdag 31 oktober 2018

Tenten opbouwen doen we bijna dagelijks. Maar de tent van de Expert Dealerdag vroeg toch wat extra aandacht. Voor het tweede jaar faciliteerde Skippy Rent deze dag en pasten we een aantal slimme oplossingen toe die de uitstraling van de tent een boost gaven.

Tenten opbouwen doen we bijna dagelijks. Maar de tent van de Expert Dealerdag vroeg toch wat extra aandacht. Voor het tweede jaar faciliteerde Skippy Rent deze dag en pasten we een aantal slimme oplossingen toe die de uitstraling van de tent een boost gaven.

De locatie van de 15×35 meter tent van de Expert Dealerdag maakte het ons lastig om de tent vast te zetten. We konden geen grondpennen gebruiken. Om toch veilig te kunnen bouwen, maakten we gebruik van een flinke hoeveelheid ballast. Zo wisten we zeker dat de tent onder elke omstandigheid zou blijven staan.

Onzichtbare oplossing

We vinden het belangrijk dat alles wat we doen aansluit op de wensen van de klant. En daarom plaatsten we niet zomaar een tent. Het mooie van deze tent was dat de vloer hoger lag dan de grond. Dat betekende dat we leidingen en bekabeling onder de vloer door konden leggen. Een strakke oplossing die volledig aansloot bij wat Expert uit wilde stralen. Bezoekers zagen de lelijke kabels niet en konden er ook niet over struikelen.

Ook de bedrading hing van de verlichting hing uit het zicht. De verlichting bestond uit grote, cortenstaal hanglampen en een aantal banen prikkabel. Het is bijzonder hoe gemakkelijk deze lampen een gezellige sfeer creëren. De vloer bestond uit tapijttegels in de bedrijfskleuren. Kleuren die in de hele tent terug kwamen, van de stellingen tot in de ballonnen aan het dak. Ook zorgden we voor het kleine meubilair. Van tafels tot statafels en krukken.

Niet zien, wel voelen

Maar hoe verwarm je zo’n grote tent geleidelijk? Wij kozen voor een grote diesel heater die van buiten de tent verwarmde. Via een slang blies deze de schone, warme lucht naar binnen. Ook deze verwarmingsoplossing was strak weggewerkt. Bijna onzichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Dat is hoe we graag faciliteren. We zorgen voor het complete plaatje. En we denken dan ook aan de dingen die je niet altijd direct ziet.

Project in feiten:

1650 meter stroomkabel
525 tapijttegels
2 185.000kW heaters
5 cortenstaal hanglampen (nieuw)

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag