Project: Klassieke bruiloft bij de Oranjerie

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie
dinsdag 30 oktober 2018

Voor bruiloften rijden we werkelijk waar het hele land door. Maar in augustus waren we ook weer even in Barneveld. Bij de Oranjerie nog wel. Daar bouwden we één feestelijke locatie voor twee verschillende momenten. Tot in de puntjes verzorgd, want als je trouwt wil je je niet zorgen hoeven maken over de details.

Voor bruiloften rijden we werkelijk waar het hele land door. Maar in augustus waren we ook weer even in Barneveld. Bij de Oranjerie nog wel. Daar bouwden we één feestelijke locatie voor twee verschillende momenten. Tot in de puntjes verzorgd, want als je trouwt wil je je niet zorgen hoeven maken over de details.

 

De Oranjerie op landgoed De Schaffelaar is een sfeervolle locatie in Victoriaanse stijl. Omringd door een prachtige tuin, die overloopt in bos en water. Een waanzinnig mooie locatie dus voor een bruiloft. Aan ons de uitdaging om deze nog mooier aan te kleden en geschikt te maken voor een bruiloft met tientallen gasten.

Chique opbouw

De dag voor de bruiloft vertrokken we naar het terrein om de tenten op te bouwen. We koppelden meerdere beige stretchtenten aan elkaar, om een grote oppervlakte te kunnen overdekken. Het leuke is dat de stretchtenten op zich al een feestelijk gevoel geven; ze zijn creatiever, chiquer en totaal wat anders dan een standaard tent. Voor de ceremonie hadden we witte wedding chairs, klassieke stoelen die erg goed matchten met de tenten en het vintage steigerhout meubilair. Uiteraard regelden we ook het servies, in luxe trendy stijl van Craft. Als laatste plaatsten we nog een toiletwagen en rolden we vanuit de tenten een roze loper uit. De ceremonie kon beginnen.

 

Twee momenten in één

Na de ceremonie bouwden we alles om naar een feestopstelling. De wedding chairs verdwenen en daarvoor in de plaats kwam een vintage steigerhout serie met statafels, lounge set en barren. Voor het bruidspaar en de dansgrage gasten legden we een zogenaamde balletvloer waarop gedanst kon worden. Als laatste plaatsten we flame heaters, die niet alleen voor warmte zorgen, maar ook gewoon erg stijlvol zijn. De finishing touch zat hem in de lampionnen, die sierlijk in het plafond van de tenten hingen. Bijzonder hoe eenvoudig deze lampionnen een tent een feestelijk karakter geven. In no-time creëerden we zo twee verschillende momenten op één locatie, onder één tentdak.

Project in feitjes:

24m2 podium
60m2 roze loper
75 witte wedding chairs
2 complete loungesets steigerhout
6 flame heaters

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag