Project: Zanderig spektakel met Theater op ‘t Zand

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie
dinsdag 30 oktober 2018

Tussen de dennen van het Kootwijkerzand ligt Theater op ‘t Zand verscholen. Eén kleurrijk podium met daaromheen allerlei bijzondere muziek-, theater- en dansactiviteiten. Voor de kleine ontdekkers en de oudere genieters. Wij bouwden het hele festival op en dat was best een uitdaging met al dat zand.

Tussen de dennen van het Kootwijkerzand ligt Theater op ‘t Zand verscholen. Eén kleurrijk podium met daaromheen allerlei bijzondere muziek-, theater- en dansactiviteiten. Voor de kleine ontdekkers en de oudere genieters. Wij bouwden het hele festival op en dat was best een uitdaging met al dat zand.

Zover je kan kijken ligt zand. Mul zand. De zandverstuiving van Kootwijk is gigantisch. Op 21 juli 2018 was een klein deel ervan de creatieve ontmoetingsplek van Theater op ‘t Zand. De opbouw bestond uit een stretchtent, podium, parasols en meubilair. Geen hele grote materialen klus. De uitdaging zat hem echter in het terrein. Want hoe kregen we de materialen het mulle zand op?

Ruwterrein

Met een zogenaamde ruwterrein Manitou heftruck brachten we alle materialen het zand op en bouwden we in rap tempo alles op. Want die middag vond het festival al plaats. Het hoofdpodium kwam onder een stretchtent op houten palen. Hierom heen plaatsten we verschillende parasols en statafels. Maar zorgden we ook voor de drank- en eetvoorziening met barren, barbecues en een koeling. En niet te vergeten: toiletvoorziening, lichtmasten, hekwerk én een aggregaat. Want zonder stroom geen festival.

Tot in de late uurtjes

De afbouw van het terrein vond plaats na het festival. Omdat er geen bewaking was, konden de spullen niet blijven staan om het de volgende dag af te bouwen. En dus gingen de grote lampen aan en bouwden we af tot in de late uurtjes.

Project in feiten:

2x stretchtent op podium
1x 100 kva aggregaat
1x mobiele toiletvoorziening inclusief handwasstations
223m2 vlondervloer

Foto’s Vatography

Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag