Tentverhuur Arnhem: Zorgmarathon Stichting SPORTLIGHT

Skippy-Rent
Categorie: Inspiratie  ·  donderdag 18 mei 2017


Tent huren in Arnhem? Met 21 jaar ervaring is Skippy-Rent van alle markten thuis. Wij verhuren niet alleen partytenten en alu hallen, maar ook pagode tenten. En nog veel meer. Zoals de juiste apparatuur en de volledige inrichting voor elk feest of evenement. Ook bij de jaarlijkse Zorgmarathon in Arnhem weten we precies wat we moeten doen: doen waar we goed in zijn.

Het project: een sportevenement voor medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn en Sport

Stichting SPORTLIGHT heeft inmiddels al negen edities van de Zorgmarathon georganiseerd. Het grootse sportevenement in Arnhem is voor teams van medewerkers uit de sector Zorg, Welzijn en Sport. De dag staat geheel in het teken van vitaliteit en sport. Afgelopen jaar zetten maar liefst 2000 lopers zich in voor hun team én het Fonds verstandelijke gehandicapten. Het motto is dan ook: ‘samen de zorg in beweging brengen’. Als totaalverhuurder zetten wij ons natuurlijk graag in om het evenement te voorzien van de juiste materialen en tenten.

Een mooi voorbeeld tentverhuur in Arnhem en omstreken

We leverden voor dit project al tien jaar lang het terras, maar sinds drie jaar doen we meer. Naast de op- en afbouw van het terras verzorgen we nu ook de verhuur van pagode tenten en apparatuur voor de catering. En geven we professioneel advies over de volledige inrichting van het terrein.

Ons geheim? Een goede voorbereiding en een soepele samenwerking. We werken de wensen voor de Zorgmarathon geheel uit in een 3D-tekening. En geven een eerlijk advies over de inrichting van het terrein. Wat de organisatie ook wenst, wij regelen het. Om een voorstelling te geven: zijn de organisatoren niet tevreden met de look and feel van de pagode tenten? Geen probleem. Wij bestellen speciaal voor dit evenement witte pagode tent met een hoger puntdak. Ook handig: als verhuurspecialist weten we precies welke apparatuur en materialen er bij een evenement nodig zijn. Vanzelfsprekend stellen wij een passend stroomplan op bij gebruik van zoveel elektronische apparaten.

Het resultaat van een soepele samenwerking: een groots sportspektakel

Zowel de deelnemers als de organisatoren zijn erg positief. Niet alleen over de prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook over de service van Skippy-Rent. Met een strakke planning bouwen we de pagode tenten, het terras en de benodigde producten binnen drie dagen op. Ook na afloop van het evenement laten wij er geen gras over groeien. Binnen anderhalve dag zijn alle materialen en tenten afgebouwd en ingeladen. Zo heeft de organisatie van de Zorgmarathon er geen omkijken meer naar. Wel zo prettig!


Over de auteur

Skippy-Rent verhuurt bijna alles voor uw feest, evenement of festival.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij komen dit product graag bij u leveren o.a. in:

Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Arnhem, Almere, Almelo, Baarn, Barneveld, Beesd, Bennekom, Berkel en Rodenrijs, Beuningen, Bleiswijk, Boskoop, Breukelen, Bussum, Culemborg, Deil, Delft, Den Haag, Diemen, Deventer, Dodewaard, Doorn, Duiven, Echteld, Ede, Eerbeek, Eldik, Elspeet, Elst, Enter, Epe, Ochten, Deil, Geldermalsen, Gouda, Gorinchem, Harderwijk, Harskamp, Hazerswoude-Dorp, Heerde, Hengelo, Herveld, Heteren, Hilversum, Hoenderloo, Hoevelaken, Holten, Huizen, Kesteren, Kerkdriel, Kootwijkerbroek, Leersum, Leerdam, Leiden, Leusden, Lunteren, Loenen, Maarssen, Markelo, Maurik, Naarden, Neede, Nunspeet, Nieuwegein, Nijverdal, Nijmegen, Opheusden, Oss, Oudewater, Putten, Raalte, Rhenen, Rijssen, Rotterdam, Soest, Soesterberg, Stroe, Tiel, Vaassen, Uddel, Uithoorn, Uchelen, Utrecht, Vaassen, Veenendaal, Vianen, Vorden, Voorthuizen, Waardenburg, Waddinxveen, Wageningen, Westervoort, Wezep, Wierden, Woudenberg, Zeewolde, Zeist, Zetten, Zutphen, Zwolle

Vraag of opmerking over ons product?


Bel ons Schrijf ons Stel je vraag